Sprawy: organizacyjne oraz zrzutka prywatna na Arkadiusza Szcześniaka
-
- Początkujący
- Bank poszkodowanego: Bank Millennium [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sprawy: organizacyjne oraz zrzutka prywatna na Arkadiusza Szcześniaka
1. Oto link do tejże zrzutki. Zrzutka została założona przez Ludomirę Pa... Założono ją na 4000 PLN na wyrażenie prywatnej wdzięczności dla Arka Szcześniaka i jako reakcję na moją propozycję aby zacząć pomagać potrzebującym członkom SBB ., Treść moich postów i odpowiedzi innych są do wgladu. Takie bezprawne działania osób nieupoważnionych prowadzą do upadku SBB a nieetyczne zachowanie członków władz SBB jeszcze ten proces przyspieszą.
https://m.facebook.com/groups/577651045 ... 4303013061
Mam nadzieję, że Zarząd SBB ma świadomość nadużycia jakie wynika z takiego działania. Jest to także poważne nadużycie wiarygodności SBB i okazja dla wrogów aby zdyskredytować organizację.
2. Prosiłam i ponawiam po raz kolejny prośbę o :
- opublikowanie uchwał Zgromadzenia ,
- opublikowanie składu władz SBB
3. W efekcie moich powyższych notatek na forum FB SBB zablokowano mi mozliwość korzystania z tego forum.
Żądam wyjaśnienia sprawy.
4. O powyższym informowałam pisemnie SBB - bez efektu. Próbowałam te dzwonić do Mariusza Zająca, Arkadiusza Szcześniaka ale nie odbieraja telefonów. Wysłałam też sms ( do 2 powyższych oraz do Katarzyny Matuszewskiej i Radosławy Bibik), Odpowiedziała jedynie Dosia.
Grażyna Parol
https://m.facebook.com/groups/577651045 ... 4303013061
Mam nadzieję, że Zarząd SBB ma świadomość nadużycia jakie wynika z takiego działania. Jest to także poważne nadużycie wiarygodności SBB i okazja dla wrogów aby zdyskredytować organizację.
2. Prosiłam i ponawiam po raz kolejny prośbę o :
- opublikowanie uchwał Zgromadzenia ,
- opublikowanie składu władz SBB
3. W efekcie moich powyższych notatek na forum FB SBB zablokowano mi mozliwość korzystania z tego forum.
Żądam wyjaśnienia sprawy.
4. O powyższym informowałam pisemnie SBB - bez efektu. Próbowałam te dzwonić do Mariusza Zająca, Arkadiusza Szcześniaka ale nie odbieraja telefonów. Wysłałam też sms ( do 2 powyższych oraz do Katarzyny Matuszewskiej i Radosławy Bibik), Odpowiedziała jedynie Dosia.
Grażyna Parol
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable