Gdyby spadł kurs CHF, czy kredytobiorca musiałby mniej zwrócić?
Moderator: marekrz
Regulamin forum
-
- Forumowicz
- Bank poszkodowanego: mBank [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Gdyby spadł kurs CHF, czy kredytobiorca musiałby mniej zwrócić?
@Hubert
No właśnie tego nie jestem pewien.
Funkcjonariusz ABW który mnie przesłuchiwał na samym początku oświadczył, że ABW wykonuje czynności w ramach pomocy prawnej dla Prokuratury w Szczecinie ze względu na konieczność przesłuchania dość dużej grupy poszkodowanych z różnych stron kraju.
Sprawa do wyjaśnienia.
JaW
No właśnie tego nie jestem pewien.
Funkcjonariusz ABW który mnie przesłuchiwał na samym początku oświadczył, że ABW wykonuje czynności w ramach pomocy prawnej dla Prokuratury w Szczecinie ze względu na konieczność przesłuchania dość dużej grupy poszkodowanych z różnych stron kraju.
Sprawa do wyjaśnienia.
JaW
-
- Początkujący
- Bank poszkodowanego: ING Bank Śląski [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Gdyby spadł kurs CHF, czy kredytobiorca musiałby mniej zwrócić?
Czy jest w tej sprawie ze Szczecina odrebny wątek?. Pojutrze zeznaję i chciałbym się dowiedzieć, od tych co juz byli w prokuraturze jak i co konkretnie zeznajecie,( tak ogólnie) żeby jakiejśc kiszki nie było. Jak cos prosze pisać na priv, bo nie wiadomo kto to czyta