Witamy!
Moderator: marekrz
Regulamin forum
- marcin.pachla
- Początkujący
- Bank poszkodowanego: Raiffeisen Polbank [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Witamy!
Witam i ja 

-
- Początkujący
- Bank poszkodowanego: Bank Millennium [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Zawarłeś z bankiem umowę kredytu hipotecznego we frankach szwajcarskich? Sprawdź, czy możesz ubiegać się o zwrot rat nadpłaconych w związku z zastosowaną przez bank klauzulą indeksacyjną bądź waloryzacyjną. Pozdrawiam Sławek
-
- Początkujący
- Bank poszkodowanego: Bank BPH (GE Money/BPH) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Witam Wszystkich.
Jako nowy "początkujący" na forum chciałbym uzyskać kontakt z osobami mieszkającymi w Lublinie - Bank BPH (GE Money/BPH).
Szukam odpowiedniej kancelarii w mieście, która poprowadzi/pomoże w "sprawie" lub osób, które to uczyniły .
Interesuje mnie też czynny udział w walce - koniec mojej obojętności i bezczynności !
Niestety nie udało mi się odnaleźć grupy z Lublina w regionie Centralno-Wschodnim.
Dziękuję - Pozdrawiam Robert
Jako nowy "początkujący" na forum chciałbym uzyskać kontakt z osobami mieszkającymi w Lublinie - Bank BPH (GE Money/BPH).
Szukam odpowiedniej kancelarii w mieście, która poprowadzi/pomoże w "sprawie" lub osób, które to uczyniły .
Interesuje mnie też czynny udział w walce - koniec mojej obojętności i bezczynności !
Niestety nie udało mi się odnaleźć grupy z Lublina w regionie Centralno-Wschodnim.
Dziękuję - Pozdrawiam Robert
-
- Forumowicz
- Bank poszkodowanego: Bank BPH (GE Money/BPH) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Witaj, ja też GE Money (BPH), ale z W-wy, podjęliśmy walkę indywidualnie (z mężem), jesteśmy po replice na odpowiedz banku na pozew, czyli przed 1 rozprawą. Mamy (mam nadzieję )dobrą kancelarię, ale z W-wy. Jednak biorąc pod uwagę dotychczasowe kontakty z naszym prawnikiem, nie wiem czy powinieneś wykluczać kancelarie z innych miejscowości. Warto poszukać takiej, która daje duże szanse na wygraną, choć pewności nigdy nie ma. Niemniej jednak biorąc pod uwagę nasze doświadczenia, twoja osobista obecność w kancelarii nie będzie wymagana zbyt często. Wiele tematów można załatwić na maila i telefon. Hanna