mBank - rezygnacja z ubezpieczenia
Regulamin forum
-
- Początkujący
- Bank poszkodowanego: mBank [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
mBank - rezygnacja z ubezpieczenia
Posiadam pseudofrankowy kredyt hipoteczny w mBanku. Co miesiąc z mojego konta oprócz raty "kredytu" bank ściąga opłaty za dwa ubezpieczenia, które "musiałem" zakupić do kredytu. Jedno to ubezp. nieruchomości, drugie to ubezp. na życie.
Czy orientuje się ktoś, czy mogę jakoś zrezygnować z tych ubezpieczeń?
Czy orientuje się ktoś, czy mogę jakoś zrezygnować z tych ubezpieczeń?
-
- Zarząd Regionu
- Bank poszkodowanego: Raiffeisen Polbank [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: mBank - rezygnacja z ubezpieczenia
Mozna zmienic ubezpieczyliela nieruchomosci przy czym konieczna jest cesja na bank. Prosze spobowac dowiedziec sie na infollinii jakie warunki musi ono posiadac.
W przypadku obu ubezpieczen prosze odszukac OWU lub w trybie reklamacji zarzadac OWU jesli mowa o nim umowie.
W przypadku obu ubezpieczen prosze odszukac OWU lub w trybie reklamacji zarzadac OWU jesli mowa o nim umowie.
--
Karol Zemanek
Prezes zarządu
Region Północno-Zachodni
Karol Zemanek
Prezes zarządu
Region Północno-Zachodni
Wróć do „Problemy i interpretacje prawne”